Gratis Aanmelden

Vrijen met wulpse trans (41)

Debbel (41)

Ik ben een aanhouder, wanneer ik ergens mijn tanden in zet dan laat ik niet meer los. Ik heb geen vriend, geen man en ben zo single als maar kan. Ik heb wel een leuke job waar ik elke dag graag ben. Maar weet je wat het is, ook ik heb soms even een moment voor mezelf nodig.

Maak contact met haar
  1. Naam: Debbel
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 26/10/1981
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Vrijen met wulpse trans Debbel van 41
Dalia41 (33)
★★★★☆
Ik vind het geil om met vreemde mannen naar bed te gaan. Helaas kan ik niet zomaar in de kroeg mannen gaan versieren. De meeste kunnen de verassing die ik heb niet waarderen namelijk..
Neukdate met wulpse shemale
Lellebellen (28)
★★★★★
Een tijdje geleden kwam ik er toevallig achter dat mijn vriend me bedrogen heeft. Waarom weet ik niet, hij zei dat hij het spannend vond om iets achter mijn rug te doen. Tja, of dat het echt zo spannend is, weet ik niet en ik heb hem gedumpt hierom. Maar misschien kom ik daar nu wel achter als ik iemand vind waarmee ik ook spannende sex kan hebben.
Neuken met geile tranny
Alexis-Barber411 (35)
★★★★☆
Ik heb het goed voor elkaar. Op mijn 21ste opende ik mijn eerste kapperszaak. Heb er nu al zo een 15 door het hele land heen. En daarom kan ik al lekker genieten van een luxe leventje en heb ik alle zaakjes op orde. Nu tijd om andere ook te laten genieten van dit leventje maar dan bij mij thuis in de slaapkamer waar ik jou van top tot teen mag verwennen. Dat begint met een erotisch etentje wat je van mijn lichaam af mag eten en eindigt met.....
Neuken in hitsige shemale
MakeMeCum (37)
★★★★★
Geil en altijd wel zin in lekkere geile sex. Of het nu even vlug elkaar lekker aftrekken is, of een uitgebreide vrijpartij met alles erop en eraan, ik wil het beleven en wie weet wel binnenkort met jou?
Daten met wulpse trans
Zoey (49)
★★★★★
Ik ben op zoek naar een lekkere geile, en goed verzorgde man die ik lekker mag pijpen en neuken. Ik zoek een man van 30 tot 50 jaar, en als het kan uit de buurt van Noord-Holland.
Neuken in bloedmooie transsexueel
GeileWanda (38)
★★★★★
Geile Wanda hier en die zoekt wat vertier. Ik moet een beetje improviseren in deze bizarre tijden, vandaar dat ik langs deze weg opzoek ben naar een leuk speeltje. Heb jij het ooit weleens ervaren een vrouw met extra gereedschap?
Neuken met hitsige trans
Ymkje
★★★★★★★★★★
Ik ben een jonge ladyboy, romantisch, lief en zorg goed voor mijn partner. Ben op zoek naar een leuke, lieve man voor een mooie relatie. Alleen serieuze reacties graag
Relatie met Ymkje
Leentje
★★★★★★★★★★
Ik zoek een lieve man voor een relatie met mij. Ik ben een jonge verlegen ladyboy en ik voel mee erg eenzaam. Ik zou graag het gezelschap willen hebben van een leuke man.
Relatie met Leentje
Daisy
★★★★★★★★★★
Ik ben een zeer vrouwelijke shemale die op zoek is naar sex. Geen relatie gezocht, slechts heel veel sex. Vooral vluggertjes krijgen mijn voorkeur. Omgeving Flevoland.
Vluggertje met Daisy
Willemijntje
★★★★★★★★★☆
Ben naarstig op zoek naar een lekkere kerel die mij eens goed in mijn kontje wil komen neuken, want het is alweer een hele poos geleden. Geen relatie, alleen maar X.
Vluggertje met Willemijntje
© 2024 trannyneuken.nl